Πολιτικη

Παυλής: "Απόλυτο πανηγύρι" η κατάσταση με τα σκουπίδια! (video)

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης που βρίσκεται εν εξελίξει, ο κ.Νικολάου ζήτησε να συζητηθεί η επικείμενη, κατά τον ίδιο, υπογραφή της ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων Πελοποννήσου.

Ο κ. Δήμαρχος είπε πως δεν πρόκειται να υπογραφεί καμία σύμβαση αν δεν γνωμοδοτήσει υπέρ αυτού ο ΦΟΔΣΑ. Περιέγραψε ως "τραγελαφική" την κατάσταση σχετικά με τα σκουπίδια, την προγραμματική σύμβαση και τον ΠΕΣΔΑ. Χαρακτήρισε την κατάσταση ως "απόλυτο πανηγύρι"!

 

Σε μια εμφατική και απολύτως πολιτική τοποθέτηση, ο κ. Δήμαρχος καταφέρθηκε εναντίον της Κυβέρνησης κυρίως, αναφέροντας, χαρακτηριστικά: 

 

"Πως θα υπογραφεί σύμβαση αν δεν υπάρξει απόφαση του ΦΟΔΣΑ; Από που και ως που είναι..."επικείμενη" η υπογραφή; Δεν μπορεί να κάνουν κάποιοι συμφωνίες, πίσω από κλειστές πόρτες! Ας υπογράψουν τότε και μετά να δούμε που θα βρούνε Δήμους να την εφαρμόσουν!"

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.