Πολιτικη

Σε... ξεχωριστά τραπέζια Σαμαράς και Τατούλης! (photos)

Κακό το κλίμα ανάμεσα στον πρώην πρωθυπουργό και τον περιφερειάρχη Πελλοπονήσου.

 

Συνεχίζει τις επισκέψεις του σε διάφορες περιοχές της χώρας ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

 

Αυτή την φορά βρέθηκε στο Άστρος Κυνουρίας και αφορμή αποτέλεσε ο εορτασμός της επετείου της Β' Εθνοσυνέλευσης. Ο Μεσσήνιος πολιτικός προσκλήθηκε από τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας και συνοδευόταν από τον βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Βλάση, με τον οποίο διατηρούν πολύχρονη φιλία. Ο κ. Σαμαράς μίλησε με αρκετό κόσμο, ενώ κατέθεσε και στεφάνι στο μνημείο της Εθνοσυνέλευσης. Από τα ενδιαφέροντα της παρουσίας του ήταν ο τυπικός χαιρετισμός που είχε με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη. Σημειώνεται, ότι προ ημερών ο κ. Σαμαράς είχε καταθέσει στην Βουλή ερώτηση μαζί με αρκετούς βουλευτές της ΝΔ της Πελοπόννησου, μέσα από την οποία εξεπέλυε επίθεση στον κ. Τατούλη για την πολιτική στο θέμα των απορριμμάτων.

 

Ενδεικτικό του κακού κλίματος μεταξύ τους ήταν όταν στην δεξίωση που ακολούθησε του εορτασμού, ο κ. Σαμαράς προτίμησε να κάτσει στο τραπέζι μαζί με τους βουλευτές της ΝΔ, Γιάννη Ανδριανό και Κώστα Βλάση και όχι στο τραπέζι του Περιφερειάρχη... 

 

Πηγή: parapolitika.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.