Πολιτικη

Νικολάκου: Δεν μας αφορούν τα...εσωκομματικά κάποιων... (video)

Η Αντιπεριφερειάρχης, κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου, απαντά σε ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Νίκου Πατσαρίνου, σχετικά με την πρόσφατη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ και αφήνει σαφείς αιχμές εναντίον Δημάρχων και Ν.Δ. 

Ο κ. Πατσαρίνος αναφέρθηκε σε  ελλιπή ενημέρωση σχετικά με θέματα της επικαιρότητας και, ειδικότερα, για το πως θα αντιδράσει η Περιφέρεια στο αποτέλεσμα της συνεδρίασης.

 

Η κ. Νικολάκου, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

 

 "Σε ότι μας αφορά αναλάβαμε την ευθύνη ενός διεθνούς διαγωνισμού, με τη σύμφωνη γνώμη 7 υπουργών της προηγούμενης κυβέρνησης"  

 

"Οι καθυστερήσεις 2013-15, και 2015-17, οφείλονται στην προηγούμενη κυβέρνηση που έκανε ενάμιση χρόνο να εγκρίνει την ΑΕΠΟ, αλλά και στις ασταθείς απόψεις της νυν κυβέρνησης" 

 

"Η διυπουργική αποφάσισε μέχρι τέλη Απριλίου να προχωρήσει το έργο , ο αναθεωρημένος ΠΕΣΔΑ έχει αποσταλεί, όλες οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί και υπάρχουν διάφοροι που προσπαθούν να φέρουν εμπόδια στο έργο" 

 

"Ο ίδιος ο πρωθυπουργός ρώτησε τι θα γίνει με το θέμα των απορριμμάτων τον Περιφερειάρχη στα εγκαίνια του δρόμου" 

 

"Δεν θέλουμε να κρίνουμε τον ΦΟΔΣΑ, οι συνεχιζόμενες, όμως, αναβολές και η τακτική "Δεν αποφασίζω" είναι σαφές πως δεν εμπεριέχουν ξεκάθαρη πολιτική θέση" 

 

"Ο κάθε Δήμαρχος έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει, εδώ όμως έχουμε μια διαδικασία που υπόκειται σε ευρωπαϊκή νομοθεσία" 

 

"Η Περιφέρεια και ο κ. Τατούλης δεν δέχονται κάτι άλλο εκτός από καθαρές θέσεις. Επιμένουμε πως το έργο πρέπει να γίνει και θα γίνει!" 

 

Κάποιοι νομίζουν πως μέσω των απορριμμάτων, θα λύσουν τα εσωκομματικά τους προβλήματα. Δεν μας αφορούν τα εσωκομματικά προβλήματα κάποιων. Μοναδικό μας ενδιαφέρον, το συμφέρον των πολιτών της Πελοποννήσου."

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.