Πολιτικη

Η ερώτηση του Οδυσσέα για τα σκουπίδια

Πυρά εναντίον της κυβέρνησης, με αφορμή την ΣΔΙΤ για τον ΠΕΣΔΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, εξαπολύει σε ερώτησή του στη Βουλή, προς τους αρμόδιους υπουργούς, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

 

Ο βουλευτής αναρωτιέται, ειδικότερα, «ποιο είναι το τελικό κόστος για τους πολίτες της Πελοποννήσου του έργου ΣΔΙΤ διαχείρισης απορριμμάτων», αλλά και «ποιο το τελικό κόστος των αντίστοιχων έργων ΣΔΙΤ για τους πολίτες των υπόλοιπων Περιφερειών».

 

Παράλληλα, επισημαίνει «την τεράστια καθυστέρηση της έναρξης του έργου, τις αντιφατικές τοποθετήσεις της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας και τους κινδύνους που δημιουργούνται για το περιβάλλον και την τουριστική ανάπτυξη της Πελοποννήσου».

 

Ο Αρκάς βουλευτής απευθύνει την ερώτησή του προς τους υπουργούς Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη και Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου.

 

ΠΗΓΗ: eleftheriaonline.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.