Πολιτικη

Ο Παπαηλιού στην απονομή κυπέλλου του "Ερμή" Μελιγούς

"Η σύνδεση ποδοσφαιρικών ομάδων με συγκεκριμένες περιοχές αναδεικνύει και κινητοποιεί τις τοπικές κοινωνίες και δίδει διέξοδο στους νέους ανθρώπους που τις κατοικούν."    

  

Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός τον οποίο υπηρετούν αθλητικά σωματεία με τοπικές αναφορές μπορεί να αποτελέσει όχημα υγιούς ανταγωνισμού και αλληλεγγύης.

 

Κατά την τελετή απονομής του κυπέλλου πρωταθλητή Β΄ κατηγορίας Αρκαδίας στον «Ερμή» Μελιγούς, ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού, μεταξύ των άλλων, είπε :  

                                                                     

Χωρίς αμφιβολία, το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ, διότι πρόκειται για λαϊκό άθλημα που συνεγείρει αισθήματα, πάθη, φανατισμό κλπ.

 

Η σύνδεση ή ακόμη και η ταύτιση ποδοσφαιρικών ομάδων με συγκεκριμένες περιοχές, όπως εν προκειμένω ο «Ερμής» με τη Μελιγού, αποτελεί υγιές στοιχείο που αναδεικνύει την ευρύτερη περιοχή, κινητοποιεί την τοπική κοινωνία και δίδει διέξοδο στους νέους ανθρώπους που την κατοικούν.        

 

Σ΄ αυτό το περιβάλλον, το ποδόσφαιρο-ο αθλητισμός τον οποίο υπηρετούν οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση του «Ερμή» Μελιγούς, μπορεί να αποτελέσει όχημα υγιούς ανταγωνισμού και αλληλεγγύης, ώστε, και μέσω αυτού, να επιχειρηθεί αναστροφή της σημερινής, δυσμενούς για την πατρίδα μας, κατάστασης. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.