Πολιτικη

Η ομιλία του Γιώργου Λυτρίβη στην Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ

Την Κυριακή, 7 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο η 3η Σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. 

 

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση, της Κεντρικής Επιτροπής της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, είχε ιδιαίτερη σημασία καθώς συμμετείχαν σε αυτή για πρώτη φορά οι νεοεκλεγέντες πρόεδροι των Νομαρχιακών Οργανώσεων της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. από όλη την Ελλάδα οι οποίοι αναδείχτηκαν από τις εσωκομματικές διαδικασίες της οργάνωσης που πραγματοποιήθηκαν στις 30 Απριλίου 2017.

 

 

Στην συγκεκριμένη συνεδρίαση συμμετείχε και ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αρκαδίας Γιώργος Λυτρίβης o οποίος έχει ενεργή συμμετοχή στην 3η Σύνοδο της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ αφού ήταν ένας από τους ομιλητές.

 

Παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό τμήμα της ομιλίας του Προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αρκαδίας:

"Η Ελλάς της προκοπής, της αξιοσύνης, της υπομονής και της επιμονής θα πετύχει. Τα «αυτονόητα» επιτέλους θα γίνουν πράξη. Το τέλος των ψευδαισθήσεων της αριστεράς έφερε και το τέλος της ιδεολογικής της ηγεμονίας.Οι ιδέες μας κυριαρχούν στο σύγχρονο κόσμο γύρω μας. Με μπροστάρηδες τους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ, δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα γίνουν πλειοψηφικό ρεύμα και στην πατρίδα μας προς όφελος της Ελλάδας και των πολιτών της. Η ανοιχτή στη κοινωνία ΟΝΝΕΔ μέρα με τη μέρα κερδίζει έδαφος. Οι λογικές του παρελθόντος δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Η ίδια η κοινωνία τις έχει καταδικάσει".

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.