Πολιτικη

Εκδήλωση παρουσία Τσιρώνη την Κυριακή στην Τρίπολη

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.



Παρουσία του Αναπλ. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη θα γίνει την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, στις 10.30 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην Τρίπολη ημερίδα με θέμα: "Διαβούλευση για τη δημιουργία Τοπικών Ενώσεων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας".

Διοργανώνεται, όπως αναφέρει το ert.gr, από το Παρατηρητήριο Οργανώσεων Κοινωνίας Πολιτών Πελοποννήσου, υποστηρίζεται απο τον Πολιτιστικο Οργανισμο «ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ» και την Πανελλήνια Ένωση Συμπράξεων Κοινωνικής Οικονομίας και τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Εισηγήσεις που θα παρουσιαστούν είναι :

- "Τοπικές ενώσεις για την κοινωνική οικονομία και συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση" Βασίλης Τακτικός, Ινστιτούτο Μελετών Κοινωνικής Οικονομίας.

- "Οι καταναλωτικοί συνεταιρισμοί, ως αντίσταση των πολιτών" Δημήτρης Μιχαηλίδης, δημοσιογράφος Αγρονέα "Το καταναλωτικό κίνημα και η κοινωνική οικονομία" Κώστας Διάκος, νομικός.

- "Οι οργανώσεις της Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας διεκδικούν ρόλο Κοινωνικού Εταίρου. Πρωτοβουλία για το ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ" Γιώργος Καραμπάτος ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ.

- "Αγροδιατροφή, μια πρόταση για την αξιοποίηση σχολαζουσών γαιών", Ευάγγελος Σπινθάκης, συντονιστής ΠΕΣΚΟ.

- "Διαθέσιμοι πόροι για την Ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας στην Πελοπόννησο. Επένδυση στο κοινωνικό κεφάλαιο", Κώστας Οικονομόπουλος, ΚΟΙΝΩΝΙΑ 3/3.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.