Πολιτικη

Οδυσσέας και Βλάσης κατά Καμμένου

Οσα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης στο κολυμβητήριο του Λαιμού ανάμεσα στον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο και μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού κάνουν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.



Η εικόνα δε που αναπαριστά τον επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ. και αδερφό της προπονήτριας της γυναικείας ομάδας της Βουλιαγμένης Αλεξίας Καμμένου, να χειρονομεί εναντίον των οπαδών έχει προκαλέσει τη μήνη μερίδας του πολιτικού κόσμου.

Μεταξύ αυτών και των βουλευτών Αρκαδίας της ΝΔ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστα Βλάση και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, αντίστοιχα.

Αμφότεροι με δηλώσεις άσκησαν έντονη κριτική στον κ. Καμμένο.

"Ανεξάρτητα από τις όποιες προκλήσεις, είναι απαράδεκτο ένας εν ενεργεία Υπουργός να προβαίνει σε τέτοιες πράξεις. Ο κ. Καμμένος, ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, οφείλει να αποτελεί πρότυπο ήθους και πειθαρχίας και όχι να συμπεριφέρεται ως φανατικός οπαδός εκτός ελέγχου", ανέφερε ο κ. Βλάσης.

Και πρόσθεσε: "Σε μια χώρα που η βία στα γήπεδα αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα και έχοντας ακόμα νωπά στη μνήμη μας τα επεισόδια από τον τελικό κυπέλλου, τέτοιες προκλητικές συμπεριφορές είναι αδιανόητες και κατακριτέες, από όπου κι αν προέρχονται.

Τέτοιες εικόνες, όχι μόνο δεν τιμούν τον πολιτικό πολιτισμό της χώρας, αλλά υποδαυλίζουν και φαινόμενα, που χρόνια τώρα προσπαθούμε να εξαλείψουμε. Εν τέλει, όμως, ο καθένας από εμάς είναι υπεύθυνος των πράξεων του και γι αυτές κρίνεται και από τους πολίτες".

Στο ίδιο μήκος κύματος και η παρέμβαση του κ. Κωνσταντινόπουλου. "Η χυδαία χειρονομία του κ.Καμμένου, σε δημόσιο χώρο και μπροστά στην οικογένειά του, αναδεικνύει το ήθος του ανδρός. Δυστυχώς, η «βάπτισή» του στην «αριστερή» κολυμβήθρα του «ηθικού πλεονεκτήματος» που του προσέφεραν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας, έκανε πολλούς να ξεχάσουν το παρελθόν του ως πρωτοπαλίκαρου των διαβόητων «Κενταύρων» και “Rangers” της ΕΚΟΦ και της ΟΝΝΕΔ της δεκαετίας του 80...

Ας θυμηθούν λοιπόν οι παλιοί, και ας μάθουν οι νέοι, ποιον επέλεξε ο κ. Τσίπρας να αγκαλιάσει στην εξέδρα τη νύχτα των εκλογών και να συνεταιριστεί μετά μαζί του στην Κυβέρνηση. Εξάλλου, «πες μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι»".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.