Πολιτικη

winamp wmp real qt

Γονείς εναντίον Υπουργείου Παιδείας, μέσω Δημοτικού Συμβουλίου (video)

O Αντιδήμαρχος, κ. Σταματόπουλος, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο περί του θέματος και της διαδικασίας που έχει ακολουθηθεί ως τώρα.

Εκ των πολιτών, μίλησε ο δικηγόρος κ. Μανιατάς, αναπτύσσοντας τον προβληματισμό των γονέων περί του ζητήματος.

 

Να σημειώσουμε πως ο κ. Μανιατάς καταφέρθηκε, ιδιαίτερα, εναντίον μη κυβερνητικής οργάνωσης με την ονομασία "Αντιγόνη", της οποίας μέλη προτείνονται ως "εισηγητές" της εν λόγω θεματικής εβδομάδας από το Υπουργείο Παιδείας, -σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Μανιατά- ο οποίος παρέθεσε και δημοσιεύματα σχετικά από διαδικτυακές ιστοσελίδες. 

 

Χαρακτηριστικό είναι πως ο κ. Μανιατάς συνδύασε την ιδιότητα της ηρωίδας του Σοφοκλή -ενός αξιοθαύμαστου χαρακτήρα της παγκόσμιας λογοτεχνίας- ως "προϊόντος αιμομιξίας μεταξύ Οιδίποδος και Ιοκάστης" με την ονομασία της ΜΚΟ, υπονοώντας σαφώς πως ο στόχος της οργάνωσης, μεταξύ άλλων, είναι να προβληθεί η σεξουαλική διαστροφή!

 

Όσον αφορά τις υπογραφές, ο κ. Μανιατάς δήλωσε πως έχουν συγκεντρωθεί ήδη 2.050, ενώ εκδήλωση προς ενημέρωση των πολιτών θα γίνει στις 31 Μαϊου. Σε αυτό ζητήθηκε και η αρωγή του Δήμου της Τρίπολης.

 

To ψήφισμα υιοθετήθηκε, εν τέλει, από το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.