Πολιτικη

Κοτσιάνης: "Μόνο ο Αστέρας!"

Ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης, αφού παρακολούθησε τους αγώνες του final 4 για το πρωτάθλημα της Κ17, βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, μαζί με τον πρώην Υπουργό, κ. Νίκο Καλτεζιώτη.

Ο κ. Κοτσιάνης, εν μέσω εκλεκτής ομήγυρης που συμπεριελάμβανε μεταξύ άλλων τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, κ. Μίκαελ Σκίμπε, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκούμα, τον έτερο παλαίμαχο και φιναλίστ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Τότη Φυλακούρη αλλά και τον Πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης, κ. Μποροβήλο, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Αστέρα Τρίπολης για την Αρκαδία αλλά και ολόκληρη την Πελοπόννησο.

 

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον Αστέρα ως "την πιο σημαντική αναπτυξιακή επένδυση στην Πελοπόννησο".

 

Να σημειώσουμε και ένα χαριτωμένο περιστατικό: Όταν κάποιος ανέφερε στον κ. Κοτσιάνη πως και η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Αθήνας-Καλαμάτας ήταν μια πολύ σημαντική αναπτυξιακή εξέλιξη, ο πρώην Δήμαρχος απάντησε, λέγοντας:

 

"Ποιος δρόμος...Μόνο ο Αστέρας!"

 

Οπωσδήποτε, στη συγκεκριμένη συζήτηση τονίστηκε ιδιαίτερα η αναπτυξιακή πλευρά της επενδυτικής προσπάθειας που έγινε από την ΠΑΕ Αστέρας, μια προσπάθεια, βέβαια, που οδήγησε και σε άλλες επενδύσεις, όπως αυτές που έχουν γίνει στις τουριστικές υποδομές και τα ξενοδοχεία.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.