Πολιτικη

Επίθεση Τατούλη σε Καμμένο για μητροπολίτη και στρατόπεδο

Κατά του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π. Καμμένου για τις δηλώσεις του σε βάρος του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου και για το κλείσιμο του στρατοπέδου της Καλαμάτας, στρέφεται ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης.

 

"Οι αναφορές του για το μητροπολίτη Μεσσηνίας είναι τουλάχιστον απαξιωτικές και θα έπρεπε ήδη να τις είχε ανασκευάσει δημόσια", δήλωσε ο κ. Τατούλης και ανέφερε: "Θα έπρεπε να έχει αντιληφθεί ότι από τη θεσμική του θέση εκπροσωπεί την πολιτεία, η οποία σε καμία περίπτωση δεν επιδιώκει να εδραιώσει τέτοιου είδους σχέσεις με την Εκκλησία. Με τη στάση του ο κ. Καμμένος απομειώνει το κύρος του αξιώματος που καλείται να υπηρετήσει, ειδικά σε μια περίοδο που, για εθνικούς λόγους, θα έπρεπε να επιδιώκει την ενίσχυσή του".  

 

Για το ενδεχόμενο κλεισίματος του 9ου Σ.Π., ο κ. Τατούλης υποστηρίζει ότι "η Περιφέρεια Πελοποννήσου παραμένει ακλόνητα πιστή στη δέσμευσή της για ενίσχυση των δομών και υποδομών της, ώστε να ενδυναμώνει την τοπική της οικονομία. Σε ανάλογες προσπάθειες και πάλι η περιφερειακή αρχή μπήκε μπροστά, υποστηριζόμενη τόσο από το Δήμο Καλαμάτας, όσο και από τους υπόλοιπους φορείς και συλλογικότητες της Μεσσηνίας και της Νότιας Ελλάδας και απέτρεψε ένα τέτοιο ενδεχόμενο". Και κάλεσε "όλους τους αυτοδιοικητικούς φορείς, τους θεσμούς και τους πολίτες να πολλαπλασιάσουν τη φωνή της Περιφέρειας, καθώς οποιαδήποτε άλλη συζήτηση δεν κρύβει τίποτα άλλο, παρά μικροπολιτικές σκοπιμότητες".  

 

Πηγή: eleftheriaonline.gr

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.