Πολιτικη

Παυλής: "Δεν σταματάμε εδώ... Θα υλοποιήσουμε κι άλλα έργα" (pic&vd)

Στη Νεστάνη Αρκαδίας, την Τετάρτη 24/5, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, για να παρακολουθήσει την εξέλιξη του έργου της ΔΕΥΑΤ, που πραγματοποιείται για την λύση των αρδευτικών προβλημάτων του χωριού. 

 

Σύμφωνα με δηλώσεις του δήμαρχου Τρίπολης, θα προβούν άμεσα στην κατασκευή φρεατίων και καινούργιων αγωγών, οι οποίοι θα απομακρύνουν τα νερά από το χωριό, π.χ. σε περίπτωση κάποιας βροχόπτωσης.

 

Το έργο και η ανάπλαση του χώρου πραγματοποιείται γύρω από την πλατεία του χωριού της Νεστάνης και θα έχει ολοκληρωθεί εντός δύο ημερών.

 

Όπως δήλωσε ο κ. Παυλής: "Τα έργα αυτά είναι πολύ σημαντικά, η ΔΕΥΑΤ θα λύσει τα προβλήματα και σε άλλα χωριά. Προσπαθούμε μόνοι μας να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα του Δήμου με ελάχιστο κόστος".

 

Μεταξύ άλλων, μίλησαν και ο Σταύρος Παπασταύρου Εκπρόσωπος Προοδευτικού Συλλόγου Νεστάνης και ο Αϊβαλής Κωνσταντίνος Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Νεστάνης.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.