Πολιτικη

Το τηλεφώνημα που ΔΕΝ έκανε ο Μητσοτάκης στον Βλάση

Σύμφωνα με τον "Βηματοδότη" ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ είναι ένας από τους παραπονεμένους μια και ο πρόεδρος του κόμματος τον ξέχασε στην ονομαστική του εορτή.



Η στήλη, που συνηθίζει να ασχολείται με το παρασκήνιο της πολιτικής, γράφει σήμερα γι΄αυτούς με τους οποίους ξέχασε να επικοινωνήσει την περασμένη Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την εορτή του Κωνσταντίνου και Ελένης. 

Αναλυτικά γράφει:

"Συνήθως δεν αποκαλύπτω τα προσωπικά τηλεφωνήματα που δέχομαι από πολιτικούς, αλλά αυτό που θα σας αναφέρω έχει τη σημασία του. Τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της ΝΔ (πρωί-πρωί της Πέμπτης).

Ηθελε να μάθει σε ποιον βουλευτή του κόμματός δεν τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για την ονομαστική του εορτή (όπως έγραψε η στήλη αυτή), γιατί όπως είπε ήταν βέβαιος ότι τηλεφώνησε σε όλους. Του αναφέραμε το όνομα του Κώστα Κουκοδήμου και πράγματι ο κ. Μητσοτάκης μάς είπε ότι από λάθος δεν τον πήρε και ότι επιστρέφοντας από τη Θεσσαλονίκη θα του τηλεφωνήσει.

Εως το απόγευμα της Τετάρτης ο κ. Κουκοδήμος ορκιζόταν πως δεν του τηλεφώνησε ο πρόεδρος. Συνέβη όμως και το εξής παράξενο. Και τρεις άλλοι βουλευτές της ΝΔ, οι Κώστας Κοντογεώργος (Καρπενήσι), Κώστας Βλάσης (Αρκαδία) και Ελενα Ράπτη, εξέφρασαν το παράπονο ότι τους ξέχασε ο πρόεδρος και δεν τους πήρε ούτε ένα τηλέφωνο για τα «χρόνια πολλά».

«Των οικιών υμών εμπιπραμένων υμείς άδετε», όπως θα έλεγε και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.