Πολιτικη

Η Δημοτική Αναγέννηση απαντά στον Π. Μαντά

Θέμα έχει προκύψει στη Βόρεια Κυνουρία, με αφορμή συνάντηση αρχηγών όλων των δημοτικών παρατάξεων, η οποία τελικά δεν έγινε ποτέ!



Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Παναγιώτης Μαντάς, έκανε γνωστό ότι δεν έγινε τελικά η συνάντηση, αφού πλην του κ. Γιόβα, κανείς άλλος αρχηγός της μειοψηφίας δεν έδωσε το «παρών».

Απάντηση σε αυτή την ανακοίνωση ήρθε από την παράταξη "Δημοτική Αναγέννηση" που αναφέρει τα εξής:
      
Κύριε Μαντά Παναγιώτη ο επικεφαλής μας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος Αντιπολίτευσης συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε όλες τις θεσμοθετημένες επιτροπές που η παράταξή μας εκπροσωπείται διατυπώνοντας τις απόψεις μας και τις διαφωνίες μας επί των θεμάτων που συζητούνται.

Δεν συμμετέχουν και δεν πρόκειται να συμμετάσχουν σε άτυπες συναντήσεις που προκαλεί ο Δήμαρχος χωρίς επίσημες προσκλήσεις, χωρίς συγκεκριμένη θεματολογία.

Τόσο ο επικεφαλής μας όσο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής μας είναι στη διάθεση των συμπολιτών μας και του Δημοτικού Συμβουλίου όπου οι αποφάσεις θα έπρεπε να διαμορφώνονται και όχι όταν εσείς θέλετε να μας ενημερώσετε για τις συνέπειες και τα αποτελέσματα των δικών σας επιλογών.

Επί των θεμάτων που αναφέρετε στο Δελτίο τύπου δεν προστίθεται τίποτα το νεότερο σε σχέση με αυτά που ήδη γνωρίζουμε.

Θεσμικά οφείλετε να ενημερώνετε και να απαντάτε στις ερωτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων στο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι όποτε εσείς μπορείτε και κρίνετε σκόπιμο.

Είναι υποχρέωση σας και όχι επιλογή σας.

Όπως επανειλημμένα σας έχουμε τονίσει τόσο ο επικεφαλής μας όσο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής μας δεν προτίθενται να αποτελέσουν θιασώτες καμίας παράστασης της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να ικανοποιήσετε τα επικοινωνιακά σας σχέδια καθώς όπως αναφέρει το Δελτίο τύπου σας είχατε προγραμματίσει και συνέντευξη τύπου χωρίς να έχετε ενημερώσει κανέναν.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.