Πολιτικη

Επίσκεψη Βουλευτών στους πληγέντες αγρότες Αρκαδίας

Κλιμάκιο Βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με επικεφαλής τον υπεύθυνο ΚΤΕ Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Αγροτικής Πολιτικής κ. Μιχάλη Τζελέπη ( Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Νομού Σερρών ) θα επισκεφτεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 τις πληγείσες περιοχές του Δήμου Τρίπολης.

 

Στόχος της επίσκεψης είναι η επιτόπια ενημέρωση από τους αγρότες της περιοχής για τις ζημιές που προκάλεσε η προχθεσινή χαλαζόπτωση.

 

Μαζί του θα είναι και ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος, μετά την περιοδεία που θα γίνει αύριο σε χωριά του πρώην Δήμου Σκυρίτιδας, θα προχωρήσει στην κατάθεση επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή για τη γρήγορη αποζημίωση όλων των Αρκάδων αγροτών που επλήγησαν από την χαλαζόπτωση της περασμένης Κυριακής.

 

Το κλιμάκιο των Βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα συνοδεύσουν σε αυτή την περιοδεία εκπρόσωποι του Δήμου Τρίπολης και αγρότες τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από την κακοκαιρία. Με την επίσκεψη αυτή τα στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης συνεχίζουν και ενισχύουν την  ειλικρινή επικοινωνία καθώς και την αποτελεσματική συνεργασία με τους Αρκάδες αγρότες που πριν από λίγους μήνες απέφερε την αποζημίωσή τους από τις μεγάλες καταστροφές του περασμένου χρόνου σε αγροτικές καλλιέργειες. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.