Πολιτικη

Τατούλης: Ασυνεπής ο Δήμος Άργους-Μυκηνών

"Κόκκινο" πανί ο κ. Καμπόσος για τους Περιφερειακούς Συμβούλους...

Σε θέμα που συζητήθηκε στο Συμβούλιο, με πολιτιστικό χαρακτήρα- Φεστιβάλ στην Αργολίδα, με την ονομασία "Διεθνής Τόπος Πελοπόννησος Άργος Μυκήνες" -, ο κ. Τατούλης δεν παρέλειψε να επιτεθεί κατά του Δήμου Άργους-Μυκηνών, κατηγορώντας τον ως "ασυνεπή", λόγω υπαναχώρησής του από την οικονομική συμμετοχή στο εν λόγω Φεστιβάλ. 

 

Εναντίον του κ. Καμπόσου, τον οποίο και ονόμασε, στράφηκε ακόμα και ο κ. Γόντικας, λέγοντας πως ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών "κρύβεται" και δεν προχωρά σε ουσιαστική αντιπαράθεση με την Περιφερειακή Αρχή.

 

Ως γνωστόν, ο κ. Καμπόσος είναι ένας εκ των Δημάρχων που αντιδρούσαν και συνεχίζουν να αντιδρούν με τη ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα της Πελοποννήσου, μεταξύ άλλων, ως μέλος του ΦΟΔΣΑ και Πρόεδρος της ΠΕΔ.

 

Επιπρόσθετα, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Χειβιδόπουλος, θεωρείται βέβαιο πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών το 2019. 

 

Η αντιπαράθεση φαίνεται πως έχει "παράπλευρες" απώλειες, αφού στο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης "θυσιάζονται"- ως...Ιφιγένειες- ακόμα και πολιτιστικά γεγονότα που είναι βέβαιο πως βελτιώνουν την εικόνα της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και της ίδιας της χώρας. 

 

Θεωρούμε πως είναι λυπηρό να υπαναχωρεί κάποιος, λόγω πολιτικής αντιπαράθεσης, από μια δράση, ενώ ήταν πριν σύμφωνος και αρωγός.

 

Τα παραπάνω ήταν η ουσία και της τοποθέτησης του Αντιπεριφερειάρχη κ. Παπαγγελόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε και σε "πολιτικά πρόσωπα και παράγοντες" που, ξαφνικά, δείχνουν ενδιαφέρον για έργα με τα οποία δεν ασχολήθηκαν ποτέ και με...επερωτήσεις βουλευτών...Ο νοών νοείτω (και όχι "νοείτο", όπως είδαμε πρόσφατα σε ανακοίνωση βουλευτή...)

 

Ελπίζουμε να υπάρχει πραγματικό κώλυμα του Δήμου Άργους-Μυκηνών ως προς τη συμμετοχή του στο Φεστιβάλ και όχι άλλοι λόγοι...Πάντως, σε κάθε περίπτωση, η πρόθεση του Δήμου Άργους-Μυκηνών δεν έχει εκφρασθεί επίσημα, αλλά μόνο μέσω e-mail που εστάλη στην καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ, την κ. Βαροπούλου. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.