Πολιτικη

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων κατά Τατούλη

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΟΑΣΠΠ) καταγγέλλει τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Στρατηγάκο και τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.

 

Ο λόγος της καταγγελίας ήταν επείδη δεν επέτρεψαν στους εκπροσώπους της να τοποθετηθούν για τη δακοκτονία, στην προχθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

"Αντί να τους ακούσουν, τους απείλησαν με αποβολή από την αίθουσα και λέγοντας ότι οι αγρότες φταίνε για την περσινή αναποτελεσματικότητα της δακοκτονίας και για τη φετινή", σημειώνει η Ομοσπονδία. Και προσθέτει πως «δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο από αυτούς που δίνουν απλόχερα εκατομμύρια ευρώ στα μονοπώλια και βιομήχανους και τους μικρομεσαίους αγρότες τους σπρώχνουν στο γκρεμό».

 

Η ΟΑΣΠΠ απαιτεί: "Να αναλάβει εξολοκλήρου το πρόγραμμα δακοκτονίας το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με πρόσληψη εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού. Να καταργηθεί το χαράτσι που πληρώνουν οι αγρότες για την δακοκτονία".

 

ΠΗΓΗ: eleftheriaonline.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.