Πολιτικη

Βλάσης: Στη... ναφθαλίνη η γραβάτα του Τσίπρα (video)

Προσκεκλημένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Star βρέθηκε τη Δευτέρα ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ.



Ο κ. Βλάσης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον της κυβέρνησης με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Eurogroup.

Ειδικότερα για το ζήτημα του χρέους ο Αρκάς βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε με νόημα:  Η ρύθμιση του χρέους δεν ήρθε, η ποσοτική χαλάρωση αναζητείται στον ορίζοντα και η γραβάτα που θα φορούσε ο Πρωθυπουργός μάλλον θα μείνει στη ναφθαλίνη.

Επίσης ο κ. Βλάσης ανέφερε:

- Δυστυχώς πληρώνουμε ακόμη το πρώτο λάθος του κ. Τσίπρα, όταν το 2015 υψώνοντας “επαναστατικά λάβαρα” δήλωνε ότι θα τα αλλάξει όλα. Αυτή τη δήθεν επαναστατικότητα την πληρώνουμε με το αχρείαστο 3ο και 4ο μνημόνιο αλλά και με 15 δισ. Ευρώ μέτρα.

- Η ΝΔ μπορεί να δικαιώνεται μετά από 2,5 χρόνια, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει γιατί τα πάντα τα πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες.

- Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καν το φιλότιμο να παραδεχθούν ότι έκαναν λάθος και να ζητήσουν συγνώμη από τον ελληνικό λαό. Το μόνο που κάνει τα τελευταία 2,5 χρόνια ο κ. Τσίπρας μια δήθεν διαπραγμάτευση.

- Έφεραν 2 νέα μνημόνια και ακόμη δεν έχουν καταφέρει να φέρουν τη χώρα στην κατάσταση που βρισκόταν το 2014. Δυστυχώς την αποτυχία τους την πληρώνουν τα φτωχά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.

Δείτε το video:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.