Πολιτικη

Η... άλλη ανάγνωση της απόφασης Λυκουρέντζου

Δημοσιεύματα στο διαδίκτυο δίνουν μία άλλη εξήγηση, σχεδόν 24 ώρες, μετά την ανακοίνωση του Αρκά βουλευτή.



Είναι χαρακτηριστικό όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας FM Voice με τίτλο: Την κάνουν οι Καραμανλικοί.

"Ο πρώην υπουργός και προβεβλημένο στέλεχος των κυβερνήσεων Καραμανλή, Ανδρέας Λυκουρέτζος γνωστοποίησε στην ηγεσία του κόμματος πως δεν επιθυμεί να είναι ξανά υποψήφιος στα ψηφοδέλτια της ΝΔ", τονίζεται συγκεκριμένα.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

Πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι από το δημοσίευμα της F&M Voice της περασμένης Πέμπτης όπου σημείωνε τον «Εμφύλιο πόλεμο στη ΝΔ» και αποκάλυπτε το σχέδιο των Μητσοτακικών στελεχών για να εκδιώξουν από το κόμμα τα Καραμανλικά στελέχη, ήρθε η επιβεβαίωση.

Ο πρώην υπουργός και προβεβλημένο στέλεχος των κυβερνήσεων Καραμανλή, Ανδρέας Λυκουρέτζος γνωστοποίησε στην ηγεσία του κόμματος πως δεν επιθυμεί να είναι ξανά υποψήφιος στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. στις εκλογές του 2004 και επανεξελέγη το 2007 και το 2009 και το 2012. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας από το 1994, διετέλεσε ακόμα αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. την περίοδο 1997- 2000, επί Κώστα Καραμανλή και γραμματέας του κόμματος.

Ο Ανδ. Λυκουρέτζος αφού ευχαρίστησε τον Αρκαδικό λαό για την εμπιστοσύνη του σημείωσε πως «Θα είμαι πάντα μαζί του στην πρώτη γραμμή, σε κάθε κρίσιμη ώρα του τόπου μας για να συνδράμω με τις δυνάμεις μου, όταν θα είναι επιβεβλημένο από τις περιστάσεις και από τους αγώνες της Νέας Δημοκρατίας.

Η αγάπη μου για την Αρκαδία θα παραμένει αστείρευτη και ανυστερόβουλη.

Δεν αποξενώνομαι από τους συμπολίτες μου και τους συμπατριώτες μου.

Δεν αποσύρομαι από τον ζωτικής σημασίας αγώνα για την αναγέννηση της Ελλάδος μας». Σχετικά με την ηγεσία του κόμματος επισήμανε ότι «Συμπαρατάσσομαι με τον πρόεδρο, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στον αγώνα για τη νίκη στις προσεχείς εθνικές εκλογές, με την ελπίδα, η Ελλάδα με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να επιστρέψει στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων, της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της κοινωνικής συνοχής.

Η Ελλάδα να καταστεί ισότιμη στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκεί όπου με πίστη, φιλοπατρία και διορατικότητα την οδήγησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Πηγή: Fmvoice.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.