Πολιτικη

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης για το Μαντζούνειο

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης, κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, σχολίασε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στον arcadia 938 o Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, κ. Παναγιώτης Κορκολής.

H ανάρτηση του κ. Σμυρνιώτη, έχει ως εξής:

 

"Με την 452/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από διετή προσπάθεια για ολοκλήρωση της χρηματοδότησης από το Δήμο της μελέτης που σημειωτέον είχε ανατεθεί το μακρυνό 1984 από το τότε Νομαρχιακό Ταμείο Αρκαδίας και βρισκόταν με οικονομικές εκκρεμότητες προς τους μελετητές στο Υπουργείο Πολιτισμού - ...αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο - και την παραλαβή της, είχαμε υποβάλει πρόταση ένταξης της Ανάπλασης του Μαντζουνείου στο ΕΣΠΑ ΔΕΠΙΝ 2007-2013.

Δυστυχώς η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν επέμεινε στην ένταξη του έργου με αποτέλεσμα να "κλείσει" το πρόγραμμα και το Ματζούνειο να κινδυνεύει με πλήρη κατάρρευση. 

Ελπίζουμε η πρόθεση του Γενικού για ένταξη στο τρέχον ΕΣΠΑ να υλοποιηθεί ώστε ένα από τα σημαντικότερα - ιστορικά και αρχιτεκτονικά - κτίρια της Τρίπολης και να σωθεί και να αποδοθεί για χρήση στους πολίτες."

 

Μπορείτε να ακούσετε όσα είπε ο κ. Κορκολής, εδώ...http://www.arcadia938.gr/index.php/synenteyxeis/16587-trpoli-anaplasi-toy-mantzouniou-me-espa-ixitiko

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.