Πολιτικη

Η Γεννηματά στην Καλαμάτα (pics)

Παρόντες ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

 

Ο Βαγγέλης Γιαννακούρας σε διαδικτυακή του ανάρτηση αναφέρει:

"Προσυνεδριακή εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΔΗΣΟ) στην Καλαμάτα με παρούσα και κύρια ομιλήτρια την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΣΥ Φώφη Γεννηματά.

Μία εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος "Σχέδιο Ελλάδα", όπου η κατάρτιση του σχεδίου για την έξοδο της χώρας από την κρίση και τα μνημόνια και η δημιουργία προϋποθέσεων για την ανάπτυξη όλων των Περιφερειών, ξεκινά από "κάτω προς τα πάνω".

 

Μία εκδήλωση-συζήτηση με κατάθεση προτάσεων για την ανάπτυξη και της Πελοποννήσου, που έχουμε την τύχη να υπηρετούμε....

 

Κάθε τέτοια εκδήλωση με συζήτηση και διάλογο, μπορεί να βοηθήσει αρκεί να υπάρχει η διάθεση και τα κατάλληλα πρόσωπα για υλοποίηση των κατατιθέμενων προτάσεων και θεωρώ πως πλέον αυτό έχει περάσει ως μήνυμα και στον πολιτικό χώρο που υπηρετώ."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.