Πολιτικη

Περιοδεία σε έργα της Περιφέρειας στη Γορτυνία (photos)

Περιοδεία σε έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου - ΠΕ Αρκαδίας στη Γορτυνία πραγματοποίησε ο Aντιπεριφερειάρχης κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννακούρας σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε τα εξής:

"Δρόμος Καμενίτσα-Δάρα, δρόμος από Θεόκτιστο προς Λίμνη Λάδωνα, Γεφύρι Σερά λίγο έξω από τη Δημητσάνα, Γεφύρι Λαγκαδίων στην είσοδο του όμορφου χωριού της Αρκαδίας μας, τοποθέτηση πυλώνων της ΔΕΗ κατά μήκος του Λάδωνα-Αλφειού, υδατοδεξαμενή για πυρόσβεση στο Μαίναλο και ύδρευση του οικισμού ΠΑΝ πάνω από τα Μαγούλιανα είναι μερικά από τα έργα που εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς και σύντομα θα είναι έτοιμα για παράδοση και χρήση από τους κατοίκους των εν λόγω περιοχών.

Τα παραπάνω έργα αποτέλεσαν και τους σταθμούς της περιοδείας μου στη Γορτυνία.

Έργα αναπτυξιακά, που τα επιζητούσαν οι κάτοικοι και αποτελούσαν αιτήματα δεκαετιών. Έργα που υλοποιούνται πλέον από την περιφερειακή αρχή του Πέτρου Τατούλη και ημών των συνεργατών του.

Τα έργα αυτά είναι μόνο ένα μικρό τμήμα από το σύνολο των έργων που είτε έχουν υλοποιηθεί το προηγούμενο είτε σχεδιάζονται για τους επόμενους μήνες.

Είμαστε πάντα στο πλευρό των κατοίκων της επαρχίας και αν και διανύουμε δύσκολες οικονομικά εποχές, εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.... Και αν καμιά φορά υπάρχει καθυστέρηση δεν οφείλεται σε εμάς, αλλά στην ελληνική γραφειοκρατία και σε ορισμένους εργολάβους που καθυστερούν να ξεκινήσουν τις εργολαβίες.

Δεν σταματάμε πάντως, παρά τις αντιξοότητες να είμαστε κοντά στους κατοίκους της Αρκαδίας, αφού αυτό τους υποσχεθήκαμε και αυτό θα κάνουμε από τη θέση που μας έταξαν..."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.