Πολιτικη

Γιαννούλη: Σκέτη απογοήτευση το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Τρίπολης

Μόνο απογοήτευση προκαλεί το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Τρίπολης, καθώς η δημοτική αρχή ενέταξε στο πρόγραμμα του πολιτιστικού Καλοκαιριού θεατρικές παραστάσεις οι οποίες δυστυχώς δεν θα είναι προσιτές για πολλούς συμπολίτες μας.

 

Φρούδες είναι πλέον οι ελπίδες, ότι η διοικούσα παράταξη θα διοργανώσει πολιτιστικές εκδηλώσεις με πλούσιο περιεχόμενο, όπως διαμήνυε προεκλογικά.

 

Για ακόμα μία χρονιά είδαμε ένα πρόχειρο πρόγραμμα με εκδηλώσεις οι οποίες θα κοστίσουν ακριβά στους πολίτες.

 

Η πλήρης απουσία δράσεων δημιουργικού χαρακτήρα για τα παιδιά είναι ένα θέμα που η δημοτική αρχή θα πρέπει να ξαναδεί, εντάσσοντας όσο το δυνατόν γρηγορότερα εκδηλώσεις που θα εμπνεύσουν και θα διαπαιδαγωγήσουν τους αυριανούς πολίτες του δήμου.

 

Η «Μαντινειακή Συμπολιτεία» πιστεύει ότι αυτό που χρειάζεται είναι μία αλλαγή νοοτροπίας και για αυτό θα αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις.  Η αλλαγή αυτή είναι εύκολη, γιατί η ανθρώπινη συμπεριφορά είναι εύπλαστη και μπορεί να αλλάξει. 

 

Το Φεστιβάλ Τρίπολης καμία σχέση δεν έχει με φεστιβάλ, γιατί δεν έχει ένα πυρήνα όπως οφείλει, αλλά περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις οι οποίες φαίνεται να έχουν επιλεγεί χωρίς προγραμματισμό και σκέψη.

 

Αυτό δεν είναι φεστιβάλ, και δεν έχει ένα θέμα, ώστε να μπορέσει να προσελκύσει κάποιες παραστάσεις που θα έχουν το ανάλογο θεματικό χαρακτήρα και θα ενισχύσουν την εξωστρέφεια του δήμου. 

 

Όσον αφορά την ποιότητα των παραστάσεων δεν θα προσπαθήσουμε να τις κρίνουμε την δεδομένη χρονική στιγμή, αυτό όμως θα γίνει τον Σεπτέμβριο ως ένας απολογισμός.

 

Σε κάθε περίπτωση η «Μαντινειακή Συμπολιτεία» πιστεύει ότι ο δήμος θα έπρεπε να έχει εκδηλώσεις που θα απευθύνονται σε όλους, με δωρεάν είσοδο και όπου απαιτούνταν αντίτιμο να υπήρχε πρόβλεψη για την διάθεση κοινωνικών εισιτήριων. 

 

Να επισημάνουμε ότι η πρόσβαση στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη , γιατί αρκετοί συμπολίτες μας δεν έχουν όχημα να μετακινηθούν, ούτε  διαθέτουν χρήματα για να μισθώσουν ταξί.

 

Ο δήμος θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει για την μεταφορά των πολιτών από και προς το Θέατρο, στο οποίο γίνονται οι περισσότερες εκδηλώσεις, πλην κάποιων εξαιρέσεων.

 

Η «Μαντινειακή Συμπολιτεία» έχει αποδείξει ότι στέκεται αρωγός στις εκάστοτε διοικήσεις του δήμου Τρίπολης, όταν γίνεται κάτι για το καλό των συμπολιτών μας και στηρίζει τις όποιες προσπάθειες.

 

Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε όπου μας ζητηθεί, για να συνεισφέρουμε για το καλό των πολιτών. Η Μαντινειακή Συμπολιτεία, βάζει στην άκρη τις όποιες διαφορές την χωρίζουν από τις υπόλοιπες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών της Τρίπολης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.