Πολιτικη

Διήμερη περιοδεία Μητσοτάκη στη Λακωνία

Συνέχεια στον κύκλο των περιοδειών του σε Αττική και περιφέρεια δίνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρεθεί αύριο και την Τετάρτη στο νομό Λακωνίας.

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο το πρωί με το Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, Ευστάθιο και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το κέντρο της πόλης της Σπάρτης. Ακολούθως, θα μεταβεί στην Αρεόπολη όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της πόλης και θα επισκεφθεί τα σπήλαια του Διρού. 

 

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τον Κότρωνα, το Σκουτάρι και το Φλωμοχώρι (πρόκειται για περιοχές που  επλήγησαν από την  πρόσφατη  πυρκαγιά). Στη συνέχεια, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του νομού, ενώ αργά το απόγευμα θα μεταβεί στη Νεάπολη για να ακούσει από κοντά πολίτες της περιοχής. 

 

Στη δεύτερη ημέρα της περιοδεία του στη Λακωνία, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επισκεφθεί τους Μολάους, καθώς και βιοτεχνία παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων στη Γλυκόβρυση, συσκευαστήριο Χυμών στις Αμύκλες και ιχθυοτροφείο στο Καστόρειο. Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.