Πολιτικη

Τέλος στην κακοσμία των απορριμάτων στον Άγιο Βλάση

Συνεδρίασε την 19η Ioυλίου 2017 ημέρα Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης. 

 

Το δημοτικό συμβούλιο ξεκίνησε με ερώτηση που έθεσε ο κύριος Νίκος Τσιαμούλος. 

 

Ο Νίκος Τσιαμούλος, της παράταξης "Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα", έθεσε κάποια ερωτήματα στον Δήμαρχο της Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, για το θέμα που απασχολεί τους περισσότερους, για τα απορρίμματα στον Άγιο Βλάση και τη δικαστική απόφαση.

 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης απάντησε στην ερώτησή του λέγοντας ότι:

"Επειδή οι όροι πυρασφάλειας τηρούνται σε καθημερινή βάση ένα πράγμα που πραγματικά δέχομαι ότι μπορεί να ενοχλεί  τους πολίτες είναι η μυρωδιά από την καύση των απορριμάτων. Από την επόμενη εβδομάδα είμαστε σε ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα γίνεται ψεκασμός κάθε μέρα με ειδικά υλικά που προμηθευόμαστε από το εξωτερικό, για να μην έχουν προβλήματα οι πολίτες μας από την κακοσμία που υπάρχει στην περιοχή."

 

Απάντησε φυσικά ο κ. Τσιαμούλος αμφισβητώντας τα λεγόμενα του Δημάρχου και λέγοντας ότι δεν αξίζει τέτοιος πολιτισμός για τους πολίτες μας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.