Πολιτικη

Θα επανασχεδιαστεί το άγαλμα του Θ. Κολοκοτρώνη

Ακόμα ένα θέμα στο δημοτικό συμβούλιο που απασχόλησε ήταν "ο Επανασχεδιασμός βάσης του αγάλματος και χώρου οστών Θ. Κολοκωτρόνη στην Πλατεία Άρεως".

 

Με ομόφωνη απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίθηκε να επανασχεδιαστεί το άγαλμα του Θ. Κολοκοτρώνη που βρίσκεται στην πλατεία Άρεως.

 

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κύριος Βρέντας είπε χαρακτηριστικά: "6 Πανεπιστήμια της Ελλάδος θα συνεργαστούν ώστε να επανασχεδιαστεί το άγαλμα του Θ. Κολοκοτρώνη. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος ενέκρινε την συγκεκριμένη απόφαση. Τα Πανεπιστήμια θα έρθουν σύντομα στην Τρίπολη για να καταγράψουν το χώρο."

 

Ένα από τα σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο ήταν και η ομόφωνη απόφαση για την "Εμποροπανήγυρη Τεγέας".

 

Το θέμα που εγκρίθηκε πιο συγκεκριμένα ήταν ο "Καθαρισμό της Τοπικής Κοινότητας Σταδίου της Δημοτικής Ενότητας Τεγέας του Δήμου Τρίπολης", από την εσπέρα της 14ης Αυγούστου έως τις βραδινές ώρες της 21ης Αυγούστου, επ' ευκαιρίας της θρησκευτικής εορτής της κοίμησης της Θεοτόκου, στον ομώνυμο ιερό ναό, από τους συμμετέχοντες στην εμποροπανήγυρη Τεγέας.  

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.