Πολιτικη

Αίθουσα γυμναστικής στον Τυρό

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νότιας Κυνουρίας θα συνεδριάσει στο Δημοτικό κατάστημα Λεωνιδίου (αίθουσα βιβλιοθήκης) την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:00, με θέματα στην ημερήσια διάταξη τα παρακάτω.

 

Θέμα 1ο: Περί της τροποποίησης του Ο.Ε.Υ. Δήμου Νότιας Κυνουρίας. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

 

Θέμα 2ο: Περί της υπογραφής Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν. 3852/2010 μεταξύ του Δήμου Νότιας Κυνουρίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για την υλοποίηση του έργου «Ύδρευση Βασκίνας - Αη Γιάννη - Παλαιόχωρας, Δήμου Νότιας Κυνουρίας». (Εισηγητής: Μάνος Ηλίας)

 

Θέμα 3ο: Περί αναγκαιότητας μίσθωσης ακινήτου στη Δημοτική Ενότητα Τυρού για τη χρησιμοποίησή του ως αίθουσα γυμναστικής. (Εισηγητής: Σωτηρόπουλος Μιχαήλ)

 

Θέμα 4ο: Περί της αναμόρφωσης προϋπολογισμού για την ενίσχυση - μέσω αποθεματικού – του ΚΑΕ: 25-7131.101 με τίτλο: [Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού αντλιομηχανών για γεώτρηση άρδευσης Δ.Κ. Λεωνιδίου στη θέση "Σαλιά"], με το ποσό των 15.000,0 €. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

 

Θέμα 5ο: Επί αιτήσεως Εξωραιστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοχωρίου για παραχώρηση δημοτικού χώρου. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

 

Θέμα 6ο: Περί της απασχόλησης του προσωπικού που είχε προσληφθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στην ανταποδοτική υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και παρείχε υπηρεσίες έως 7-6-2017 σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του α. 24 του ν. 4479/2017 μέχρι την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων διοριστέων και όχι πέραν της 31/3/2018. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.