Πολιτικη

Συνάντηση Τατούλη με τον Υπουργό - Περιβάλλοντος Φάμελλο

Τον προγραμματισμό συνάντησης με τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας ζήτησε με επιστολή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πυρηνελαιουργείων.

 

 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφού επισήμανε ότι πρώτη προτεραιότητα της περιφερειακής αρχής είναι η διασφάλιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και η προστασία του περιβάλλοντος, τονίζει την ανάγκη να ληφθούν πρωτοβουλίες νομοθετικού και τεχνολογικού χαρακτήρα ώστε να αντιμετωπιστούν με βιώσιμο τρόπο τα προβλήματα από τη λειτουργία των πυρηνελαιουργείων. 

 

Ο κ. Τατούλης σημειώνει ακόμα ότι η Περιφερειακή αρχή διαθέτει πλέον μια βάση δεδομένων, μετά τις μετρήσεις που ανέθεσε στο Δημόκριτο να διενεργήσει στη Μεσσηνία, και τονίζει ότι τα στοιχεία αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσεων. 

 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρει ακόμα στην επιστολή του ότι η περιφερειακή αρχή βρίσκεται στον αντίποδα της ισοπεδωτικής άποψης να σταματήσει η λειτουργία των πυρηνελαιουργείων, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για την περιφερειακή της οικονομία, το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.