Πολιτικη

"Δεν πρέπει να χαθεί το όνομα Τριπόταμος"

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας εξέφρασε την κάθετη αντίθεσή του στο να μην γίνει συνολική μετεγκατάσταση του χωριού Τριπόταμος στη Μεγαλόπολη.

 

Σε προσωπική του ανάρτηση στο Facebook ανέφερε χαρακτηριστικά:"Θα στηρίξουμε τις προσπάθειες των κατοίκων προς αυτήν την κατεύθυνση.

Οι αντιρρήσεις από πλευράς Υπουργείου δεν ευσταθούν, αφού οι κάτοικοι ζητούν να πάνε σε χώρο που δεν είναι δάσος, αλλά παλιές δικές τους ιδιοκτησίες.

Δεν πρέπει να χαθεί το όνομα Τριπόταμος από τα χωριά της Αρκαδίας, ούτε η μακρά ιστορία του χωριού και σε αυτό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να σταθούμε αλληλέγγυοι στις προσπάθειες των κατοίκων.

Κατοίκων καλοσυνάτων, φιλόξενων, που παρά τις δυσκολίες δεν χάνουν το χαμόγελό τους....

Η φετινή εορτή της Αγίας Παρασκευής και το πανηγύρι (της παραμονής) ήταν συναισθηματικά φορτισμένα, αφού πρόκειται ίσως για το τελευταίο πανηγύρι που γίνεται στο συγκεκριμένο χώρο της πλατείας του χωριού...."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.