Πολιτικη

Ανακαίνιση Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου

Πορεία της μελέτης για την ανακαίνιση του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου και την προοπτική ένταξής του στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Αυτό εξέτασαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος και ο πάτερ Λευτέρης, εφημέριος του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στην έδρα της Περιφέρειας, την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017. 

Συζητήθηκε επίσης και το σχέδιο δημιουργίας στο Ναύπλιο πολυδύναμου κέντρου κοινωνικής στήριξης παιδιού, οικογένειας, ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ, το οποίο θα έχει στόχο να συγκεντρώσει και να συσχετίσει τις παροχές κοινωνικής φροντίδας όλων των φορέων της περιοχής και να παράσχει υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης, δημιουργικής απασχόλησης, φροντίδας ηλικιωμένων και ψυχαγωγικές δράσεις.  

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.