Πολιτικη

Καμπόσος: Δαγκώνουν τις αλυσίδες τους από την τρέλα (video)

Ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών φροντίζει να κρατά ανοιχτό και ενεργό το "μέτωπο" των απορριμμάτων και όχι μόνο..



Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα, το οποίο τιτλοφορείται: Οργισμένη και αποστομωτική απάντηση Καμπόσου για όσους πολεμούν την συμφέρουσα λύση του δήμου Άργους Μυκηνών, για την διαχείριση των απορριμμάτων, μεταξύ άλλων, εξαπολύει και δριμεία επίθεση στον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλο.

"Αναγκάζομαι να επικοινωνήσω ξανά επειδή ακούω μερικούς ανθρώπους που δεν θέλω να χαρακτηρίσω ούτε βλάκες ούτε συναλλασσόμενους ή επικίνδυνους. Η πρώτη εταιρία στον διαγωνισμό μας μειοψήφησε με 29,45 ευρώ τον τόνο και τη δεύτερη εταιρία με 34,9 που είναι ο Ηλέκτωρ. όλα μαζί, με ΦΠΑ, βγαίνει 45 ευρώ", λέει ο δήμαρχος Άργους.

"Η διαδικασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου κοστίζει περίπου 120 ευρώ ο τόνος, 85 ευρώ συν μεταφορικά, συν όλο το σύστημα που έχει εμπλοκές, που θα πληρώσετε εσείς!", προειδοποιεί και εξακολουθεί λέγοντας ότι το σύστημα όλο έχει θορυβηθεί επειδή ο δήμος Άργους είχε αυτό το πολύ θετικό, όπως λέει, γα τους πολίτες αποτέλεσμα στον διαγωνισμό του.

Ακολούθως ο κ. Καμπόσος κατηγόρησε ευθέως τον κ. Χειβιδόπουλο: "Ο κ. Χειβιδόπουλος έχει έναν μεγάλο καημό, τελειώνει το αντιπεριφερειαρχιλίκι και νομίζει ότι η καρέκλα του δημάρχου είναι επάγγελμα. Οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν.

Δαγκώνουν τις αλυσίδες τους από την τρέλα που τους έχει χτυπήσει στο κεφάλι συνεπεία του γεγονότος ότι  έχουν αποκαλυφθεί όλα τα σχέδιά τους".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.