Πολιτικη

Περιφερειακό Συμβούλιο, μετ' εγκαινίων, στο Γύθειο (pics)

Την Τετάρτη, 2 Αυγούστου, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου συνεδρίασε στο Γύθειο, προκειμένου να στηρίξει, συμβολικά, την περιοχή, η οποία "δοκιμάστηκε" πρόσφατα από καταστρεπτικές πυρκαγιές.

 

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ανατολικής Μάνης, όπου και έλαβε χώρα η συνεδρίαση, βρέθηκαν όλοι σχεδόν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, πλην των δυο εκπροσώπων της παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση"-που πρόσκειται στο ΚΚΕ-, καθώς οι κ. Γόντικας και Γούργαρης είχαν ενημερώσει πως δεν θα συμμετείχαν σε..."φιέστες με άρτο και θεάματα"!

 

Η..."φιέστα" αφορούσε στην τελετή εγκαινίων του νέου λιμανιού του Γυθείου, η οποία και πραγματοποιήθηκε μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Συμβουλίου.

(To νέο λιμάνι στο Γύθειο)

Στο πλαίσιο της τελετής αυτής, ο κ. Τατούλης, σε ομιλία του, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως το έργο αυτό αποτελεί "Το σημαντικότερο δημόσιο έργο των τελευταίων ετών για την Πελοπόννησο", ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει πως, προκειμένου να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο έργο, δεν δίστασε να έρθει σε αντιπαράθεση με την κεντρική εξουσία, παρακάμπτοντας τα όποια κωλύματα.

Να σημειώσουμε πως η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ήταν και η μοναδική για το μήνα Αύγουστο, καθώς ο "Καλλικράτης" προβλέπει μια συνεδρίαση για το εκάστοτε αυτοδιοικητικό όργανο κατά το μήνα αυτό.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.