Πολιτικη

Οι αποκαλύψεις Δραγασάκη στην Τρίπολη και ο Πετράκος

Την ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στην πόλη μας πριν από 3 χρόνια θυμήθηκε ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον μέλος της ΠΓ της ΛΑΕ, Θανάσης Πετράκος ανάβοντας... φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.



Σύμφωνα με τον κ. Πετράκο, ο Γιάννης Δραγασάκης είχε αποκαλύψει, όταν ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση, ότι είχε έτοιμη τροπολογία για την εθνικοποίηση των τραπεζών!

Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι ο κ. Πετράκος, είπε ότι ο κ. Δραγασάκης είχε αποκαλύψει σε συγκέντρωση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη (Νοέμβριος 2014), ότι από τις πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης θα είναι η κρατικοποίηση των τεσσάρων συστημικών τραπεζών.

Οπως ανέφερε, η τροπολογία προέβλεπε τη μετατροπή των μετοχών των τεσσάρων τραπεζών σε κοινές, προκειμένου οι τράπεζες να περάσουν υπό τον έλεγχο του Δημοσίου.

Αναφορικά με την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, το πρώτο εξάμηνο του 2015, ο κ. Πετράκος επικεντρώθηκε και στις συζητήσεις που γινόταν μετο καθεστώς Μαδούρο της Βενεζουέλας.

"Γνωρίζω πως είχε γίνει ερώτηση προς την διοίκηση των ΕΛΠΕ κατά πόσον μπορούν να διυλίσουν αργό από την λατινοαμερικανική χώρα, εφόσον παραστεί ανάγκη, καθώς είναι πιο «βαρύ» από άλλους τύπους', τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.