Πολιτικη

ΚΚΕ: Εκδήλωση στο μνημείο του Πέρδικα στα Λυκόχια

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου... 



Τιμάμε τους μαχητές και τις μαχήτριες της ηρωικής 3ης Μεραρχίας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας που έδρασε στην Πελοπόννησο.

Τιμάμε τους πάνω από 283 μαχητές και μαχήτριες του ΔΣΕ, αγωνιστές του λαού μας, που κατάγονταν από την επαρχία Μεγαλόπολης και έδωσαν τη ζωή τους την περίοδο της λευκής τρομοκρατίας, των εκτάκτων στρατοδικείων και της δράσης του ΔΣΕ την περίοδο 1945 – 1949.

Πάρτε όλοι και όλες μέρος στις εκδηλώσεις  την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

• Στις 6 το απόγευμα στο μνημείο του Πέρδικα, πάνω από τα Λυκόχια
• Στις 8:30 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία της Μεγαλόπολης, όπου θα παρουσιαστεί η έκδοση της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, προς τιμήν της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ με τίτλο «θα βγούμε νικητές και ας είναι οι θυσίες μας βαριές»

Μια έκδοση που περιέχει ντοκουμέντα, που για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Συνεχίζουμε πιο έμπειροι, πιο διδαγμένοι για να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα και τα ιδανικά για τα οποία έδωσαν και την ίδια τους τη ζωή οι αγωνιστές εκείνης της περιόδου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.