Πολιτικη

"Η εποχή απαιτεί εκσυγχρονισμό του Πανηγυριού Τεγέας"

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Βόσνος, σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε στην φετινή διοργάνωση της Εμποροπανηγύρεως της Τεγέας, αλλά και σε πολλά στοιχεία που θα πρέπει να βελτιωθούν, ως προς αυτήν.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο πρώην Δήμαρχος Τεγέας επί σειρά ετών, δήλωσε τα εξής:

 

"Προσπαθούμε, με τις δυνατότητες που έχουμε, να κάνουμε κάτι καλύτερο. Φέτος, είχαμε περισσότερες δυσκολίες, λόγω της προσπάθειας αλλαγής του νόμου που διέπει τέτοιες εκδηλώσεις. Ο Δήμος Τρίπολης είχε και έχει την πρόθεση να συνεργαστεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

 

Οι προετοιμασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, τα δεδομένα, ως προς τους χώρους και τις τιμές ενοικίασης είναι σχεδόν ίδια με πέρυσι. Αυτό το αναφέρω, επειδή ακούγονται διάφορα...

 

Παρασκευή και Σάββατο θα έχουν διαμορφωθεί και οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενώ, ο Δήμος θα προχωρήσει στην πρόσληψη ιδιωτικής εταιρείας security, προκειμένου να στηριχτεί η Αστυνομία και να επιτευχθεί η μεγίστη δυνατή ασφάλεια επισκεπτών και επαγγελματιών.

 

Για πρώτη φορά, θα μισθωθεί ιδιωτικός χώρος επτά στρεμμάτων, ο οποίος θα είναι περιφραγμένος και εντός του θα δημιουργηθούν υποδομές υγιεινής για τα ζώα που θα βρίσκονται στο χώρο του Πανηγυριού. Επίσης, θα υπάρξει ανάλογη μέριμνα για να διευκολυνθούν και οι ομάδες των περιφερομένων Ρομά.

 

Οπωσδήποτε, θα πρέπει να επανεξετάσουμε συνολικά τη φυσιογνωμία και τη λειτουργία του Πανηγυριού, ως προς την ασφάλεια και τις υποδομές αλλά να εξασφαλίσουμε και τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή και οργάνωση."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.