Πολιτικη

Η Εύη Τατούλη στο Παραδοσιακό Αλώνισμα στο Βαλτεσινίκο (pics)

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς του Βαλτεσινίκου αναπαρέστησαν για ακόμη μία χρονιά το Παραδοσιακό Αλώνισμα στο Βαλτεσινίκο, την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017.

 

Στην αναπαράσταση του παραδοσιακού αλωνίσματος παραβρέθηκε και η υποψηφία με τη Νέα Δημοκρατία Εύη Τατούλη και έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

 

"Το παραδοσιακό αλώνισμα στο Βαλτεσινικο είναι ένα έθιμο που πάντοτε αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες που μαγεύονται κάθε χρόνο και συρρέουν ολοένα και περισσότεροι! Χθες στο Γλέντι της Δόξας, μετά στο Χρυσοχωρι, στο Πυρρί και σήμερα μετά το Βαλτεσινικο στο Ψάρι, όπου ο Συλλογος του χωριού με επίκεντρο την Αρκαδιανη προσέφερε εδέσματα με βάση τον παραδοσιακό χειροποίητο Τραχανα!

Με την ευκαιρία της επίσκεψης μου στο χωριό δε θα παραλείψω να βρεθώ στην πρότυπη αγροδιατροφική μονάδα της Αρκαδιανης, επιτυχές παράδειγμα συλλογικότητας και καινοτόμα επιχειρηματικότητας και να παραλάβω δια χειρός του συγγραφέως και ιδρυτή της μονάδας το συγγραφικό αυτοβιογραφικό του πόνημα που θα με συντροφεύσει ευχάριστα τις επόμενες βραδιές στο Καστρί! Ο λόγος ασφαλώς για τον φίλο και καλό πατριώτη επιχειρηματία Μάκη Παπούλια, τον οποίο ευχαριστώ ιδιαίτερα για την πολύτιμη συμβολή του στην αναπτυξιακή προοπτική της Αρκαδίας μας."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.