Πολιτικη

Τρίπολη: Ποινικές διώξεις κατά 11 δημοσίων υπαλλήλων

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης έχουν λάβει έντεκα υποθέσεις επίορκων δημόσιων ή δημοτικών υπαλλήλων ή και δημοτικών συμβούλων στην Τρίπολη. 

 

Η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης έχει παραπέμψει στις αρμόδιες Εισαγγελίες της χώρας τις 1.267 ποινικές υποθέσεις δημοσίων υπαλλήλων και λειτουργών του Δημοσίου για το 2016 που της κοινοποιήθηκαν.

Πρόκειται για σοβαρές υποθέσεις που, όπως έχει τονίσει η κ. Παπασπύρου, αφορούν μεταξύ άλλων 1214 ποινικές διώξεις, 14 βουλέυματα και 39 δικαστικές αποφάσεις για ανθρωποκτονία, διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών, επ’ αυτοφώρω δωροδοκία, υπεξαίρεση, πλαστογραφια, απιστία στην υπηρεσία για ποσά από 120.000 έως 150.000 ευρώ, και γι’ αυτό προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι σε αυτές εμπλέκονται εκτός των άλλων ένας γενικός γραμματέας υπουργείου, αιρετοί της Αυτοδιοίκησης, αστυνομικοί, ιατροί του ΕΣΥ, διοικητές Οργανισμών αλλά και εκπαιδευτικοί.

 

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.