Πολιτικη

Ο Γιαννακούρας για τη σύνδεση Αρκαδίας-Λακωνίας (pics-video)

Μία παράκτια πολλή όμορφη διαδρομή, που έγινε πραγματικότητα χάρη στο οδικό έργο διασύνδεσης των δύο περιοχών.



Ολα είναι δρόμος... Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Περιφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας ο οποίος με δύο αναρτήσεις του, στο περιθώριο της 19ης γιορτής μελιτζάνας στο Λεωνίδιο, βρέθηκε στον όρμο του Φωκιανού.

"Η Αρκαδία μέχρι και την εσχατιά της ακόμα, είναι τόσο όμορφη και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη της...

Βρέθηκα με αφορμή την παρουσία μου στην 19η γιορτή μελιτζάνας στο Λεωνίδιο στον εξωτικό όρμο του Φωκιανού, που αποτελεί έναν κρυμμένο θησαυρό, τον οποίο αναδείξαμε με τους δρόμους Πηγάδι-Φωκιανός και Φωκιανός -Κυπαρίσσι.



Ο δρόμος μάλιστα Πηγάδι-Φωκιανός αποτελεί το πρώτο έργο μου στην Αρκαδία, από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη.

Η σύνδεση της Αρκαδίας με την Λακωνία, που αποτελούσε όνειρο ετών για τους κατοίκους της Κυνουρίας είναι πλέον γεγονός με δύο οδικούς άξονες.

Τον δρόμο Φωκιανός -Κυπαρίσσι (παραλιακός) και τον δρόμο Πελετά -Κρεμαστή (ορεινός)", έγραψε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: "Διαδρομή από Φωκιανό σε Κυπαρίσσι. Μία παράκτια πολλή όμορφη διαδρομή, που έγινε πραγματικότητα χάρη στο οδικό έργο διασύνδεσης των δύο περιοχών (Αρκαδίας- Λακωνίας) της Περιφέρειας Πελοποννήσου.



Η παραλιακή σύνδεση των δύο περιοχών είναι γεγονός με το εν λόγω έργο και ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μία πολύ ξεχωριστή διαδρομή και βέβαια την παραλία του Φωκιανού, που είναι μοναδική και το Κυπαρίσσι στη Λακωνία.

Έργα σημαντικά που δίνουν αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο μας...

Έργα που υλοποιούνται από την Περιφερειακή αρχή του Πέτρου Τατούλη και που οι κάτοικοι τα ζητούσαν χρόνια αλλά δεν τα έβλεπαν να γίνονται πράξη".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.