Πολιτικη

"Κανείς δεν κατάλαβε πως έγινε Φεστιβάλ"

Σε συνέντευξή του, στις 29 Αυγούστου, ο κ. Νίκος Τσιαμούλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη, αλλάζουμε τα δεδομένα", εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στη "Βραδιά...Shock Price" αλλά όχι στο...πολιτιστικό "Φεστιβάλ"!

 

Ωστόσο, παράλληλα, κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για προχειρότητα, ενώ, αναφερόμενος και στις ενέργειες της παράταξής του ήδη από το 2015 προκειμένου να διοργανωθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση, υπονόησε σαφώς πως ο κ. Παυλής, μετερχόμενος διάφορες προφάσεις, ματαίωνε κάθε προσπάθεια για να εμφανίσει την εκδήλωση της 30ης Αυγούστου του 2017 ως δική του "επιτυχία".

 

Επιπρόσθετα, ο κ. Τσιαμούλος τόνισε πως η επιλογή της ημερομηνίας θα πρέπει να αποδοθεί αποκλειστικά και μόνο στη δημοτική μας αρχή, ευχόμενος βέβαια να έχει επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση.

 

Όσον αφορά στο πανηγύρι της Τεγέας, ο κ. Τσιαμούλος επεσήμανε, και πάλι, την προχειρότητα που χαρακτηρίζει την ηγεσία του Δήμου σε όλες του τις ενέργειες.

 

Για το Πολιτιστικό Φεστιβάλ, δήλωσε πως οι πολίτες δεν κατάλαβαν πως έγινε κάτι τέτοιο και πρότεινε να διοργανωθεί το επόμενο από τώρα, με συμμετοχή όλων των δημοτικών παρατάξεων. Μάλιστα, ο κ. Τσιαμούλος προχώρησε περισσότερο, προτείνοντας την επαναλειτουργία της πολιτιστικής επιτροπής που είχε δραστηριοποιηθεί τα προηγούμενα χρόνια.

 

Είχε και...απορρίμματα, τέλος, η συνέντευξη του κ. Τσιαμούλου, καθώς ο δημοτικός σύμβουλος υπενθύμισε πως υπάρχει δικαστήριο την 1η Σεπτέμβρη για τον Άγιο Βλάση, χαρακτηρίζοντας "απαράδεκτο" το γεγονός της ύπαρξης χωματερών στο δήμο.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.