Πολιτικη

Απάντηση Κουρουμπλή στον Οδυσσέα!

"Προτιμώ να είμαι Γενίτσαρος της Αριστεράς, πάρα να φυλάω κατουρημένες ποδιές της Δεξιάς".

 

Πληρωμένη απάντηση προς Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και Ανδρέα Λοβέρδο έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής. "Προτιμώ να είμαι Γενίτσαρος της Αριστεράς, πάρα να φυλάω κατουρημένες ποδιές της Δεξιάς" είπε μεταξύ άλλων, επιστρέφοντας τα πυρά στους δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που τον χαρακτήρισαν γενίτσαρο και ρίψασπι αντίστοιχα.

 

Σε πεδίο ανταλλαγής πολιτικών πυρών μετατράπηκε ο ΣΚΑΪ, λόγω της αντιπαράθεσης Κωνσταντινόπουλου - Λοβέρδου με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας για τις εξελίξεις στο χώρο της κεντροαριστεράς, λέγοντας χαρακτηριστικά: "να ξεκαθαρίσουν οι υποψήφιοι αρχηγοί αν θα συνεργαστούν με τον κ. Μητσοτακη".

 

"Δεν μπορούν οι Γενίτσαροι, όπως ο κ. Κουρουμπλής να μας νουθετούν και να μας προκαλούν", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος και πρόσθεσε: "Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας του νέου φορέα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κουρουμπλής έπαιξε ρόλο Δούρειου Ίππου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ".

 

"Ο κ. Κουρουμπλής είναι ρίψασπις" , είπε από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Ας συνεχίσει την πορεία του ως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και να μην απευθύνεται σε μας. Προκαλεί οργή στο χώρο μας" συμπλήρωσε ο κ. Λοβέρδος, καταλήγοντας: "Έφυγε, λέγοντας ότι του είπε η κόρη του να μην ψηφίσει το μνημόνιο και τα ψηφίζει τώρα ως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ".

 

"Προτιμώ, να είμαι Γενίτσαρος της Αριστεράς, πάρα να φυλάω κατουρημένες ποδιές της Δεξιάς», απάντησε ο κ. Κουρουμπλής. «Θα πιουν το ποτήριο που τούς λέω ότι είναι πικρό. Θα πουν αν θα συνεργαστούν με την ακρονεοφιλελεύθερη Δεξιά του Μητσοτάκη», πρόσθεσε. «Έχουν τόσο μίσος για τον Τσίπρα; Για τον Μητσοτάκη δεν λένε τίποτα είναι αδελφόθεοι", παρατήρησε.

 

"Με διέγραψαν, δεν έφυγα», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η αιχμή για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΔΗΣΥ: "Ο Λοβέρδος έφυγε για νέο κόμμα, και γύρισε εκεί που έφτυνε, εγώ δεν γυρίζω εκεί που φτύνω", είπε. 

 

ΠΗΓΗ: koutipandoras.gr

  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.