Πολιτικη

Απλήρωτες κλήσεις καλείται να πληρώσει Αρκάς βουλευτής

Έτοιμος είναι ο Δήμος Αθηναίων να στείλει ραβασάκια σε δεκάδες βουλευτές που υπέπεσαν σε τροχαίες παραβάσεις και τις άφησαν απλήρωτες.

 

Ανάμεσά τους, και ένας πρώην πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά και ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος.

 

Οι παραβάσεις έγιναν πριν το 2012. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Ελεύθερου Τύπου", πρόστιμα έχουν βεβαιωθεί:

 

Στο όχημα που είχε νοικιαστεί στο όνομα του Αντώνη Σαμαρά είχαν κοπεί τρεις κλήσεις, 20 ευρώ η κάθε μία, γιατί είχε σταθμεύσει σε χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης χωρίς να πληρώσει.

 

Πέντε κλήσεις συνολικής αξίας 180 ευρώ  στο όχημα που χρησιμοποιούσε το 2010-2011 ο τότε βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ και άλλοτε γενικός γραμματέας Ολυμπιακών Αγώνων Κώστας Καρτάλης.

 

Τέσσερις κλήσεις συνολικής αξίας 140 ευρώ είχαν κοπεί στο όνομα του βουλευτή Αρκαδίας Ανδρέα Λυκουρέντζου.

 

Δύο κλήσεις αξίας 80 ευρώ από το 2011 στον πρώην ευρωβουλευτή και νυν πρόεδρο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κ. Καραμανλή" Ρόδη Κράτσα.

 

Δύο κλήσεις αξίας 120 ευρώ στο όχημα που χρησιμοποιούσε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου.

 

Τρεις κλήσεις αξίας 120 ευρώ στο όχημα του πρώην βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Δημητρουλόπουλου.

 

Μία κλήση των 20 ευρώ στη βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή.

 

Τρεις κλήσεις συνολικής αξίας 240 ευρώ σε όχημα που είχε χρεωθεί στη Βουλή ως υπηρεσιακό, οπότε ο λογαριασμός θα πάει στο Νίκο Βούτση.

 

Κλήση 80 ευρώ στο όχημα που χρησιμοποιούσε το 2009 ο αποβιώσας βουλευτής της ΝΔ Αθανάσιος Νάκος, ο οποίος τότε ήταν και υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για την εποπτεία των δήμων! Η κλήση διαγράφεται καθώς είναι στοιχείο που δεν κληρονομείται.

 

ΠΗΓΗ: eleutherostypos.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.