Πολιτικη

Τζιούμης: "Να βρούμε λύση για την ύδρευση Μεθυδρίου"

Στο Δημοτικό Συμβούλιο φέρνει το έργο ύδρευσης του Μεθυδρίου, ο Κώστας Τζίουμης.

 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου:

 

"Μόλις πληροφορηθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ ότι το ένα σημαντικό έργο ύδρευσης, η αντικατάσταση του δευτερεύοντος δικτύου ύδρευσης του Μεθυδρίου, δηλαδή η αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων  ύδρευσης, στο εσωτερικό δίκτυο 15 χωριών του δήμου μας ,απορρίφθηκε η ένταξη του στο ΕΣΠΑ.

Πρόκειται για ένα έργο του οποίου η προετοιμασία και η μελέτη είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν από την ΔΕΥΑΤ. Ένα έργο πολύ σημαντικό, για το οποίο ο πρόεδρος του Μεθυδρίου, ο κ. Αδαμόπουλος, πρόσφατα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης ανακοίνωνε πως ήταν έτοιμο και μάλιστα είχε και διαβεβαιώσεις , όπως μας έλεγε, ότι θα ενταχθεί για να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ

Δυστυχώς χάνεται μία μοναδική  ευκαιρία για να πραγματοποιηθεί ένα σημαντικό έργο, το οποίο ανέμεναν οι κάτοικοι των 15 χωριών μας.

Επειδή πρόκειται για ένα έργο που αφορά, ουσιαστικά, τη δημόσια υγεία, όλοι γνωρίζουμε τις βλαβερές επιπτώσεις του αμίαντου στην υγεία του ανθρώπου, ζητούμε άμεσα, όπως βεβαίως και οι συμπολίτες μας των 15 χωριών μας, εξηγήσεις από τους υπεύθυνους.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, 18/9/17, θα ζητήσουμε να συζητηθεί το θέμα εκτός ημερησίας διάταξης, για να δούμε αν μπορούμε, όλοι μαζί, να βρούμε μία λύση στο να πραγματοποιηθεί το έργο."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.