Πολιτικη

Bλάσης για το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Τρίπολης

Με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την ανησυχία του για την τύχη του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Τρίπολης.

Ολόκληρη η δημοσίευση του κ. Βλάση έχει ως εξής:

 

Παρέμβασή μου για τo Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Τρίπολης.

 

Με αφορμή τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της ανακοινωθείσας αναδιοργάνωσης των δομών των Ενόπλων Δυνάμεων τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων πρόκειται να κλείσουν έως το Νοέμβριο και η βασική στρατιωτική εκπαίδευση να πραγματοποιείται στις μονάδες, όπου θα υπηρετήσουν οι νεοσύλλεκτοι, κατέθεσα σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο ζητώντας μια ξεκάθαρη απάντηση για τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Τρίπολης.

Μέχρι στιγμής οι απαντήσεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας επί του θέματος είναι ασαφείς, με αποτέλεσμα τόσο η τοπική κοινωνία όσο τα στελέχη που υπηρετούν σ' αυτά να βρίσκονται σε σύγχυση και αναστάτωση.

Ο κ. Υπουργός οφείλει να ενημερώσει άμεσα για τον σχεδιασμό της Κυβέρνησης για τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων και να απαντήσει ξεκάθαρα για τη συνέχιση της λειτουργίας του ΚΕΝ Τρίπολης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.