Πολιτικη

Κεντροαριστερά: Στον "αέρα" η ημερομηνία εκλογών

Άγνωστη θεωρείται πλέον η ημερομηνία εκλογής αρχηγού του νέου φορέα στον χώρο της Κεντροαριστεράς. 

 

H εταιρεία στην οποία απευθύνθηκε ο Νίκος Αλιβιζάτος απάντησε πως μπορεί να έχει έτοιμο το σύστημα της ηλεκτρονικής διασύνδεσης των εκλογικών τμημάτων την πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου (4/02), ενώ ζητά 900.000 ευρώ αμοιβή συν τον ΦΠΑ. 

 

Ο Αλιβιζάτος έχει ήδη στείλει αίτημα και στις δύο ακόμα μεγάλες εταιρείες παροχής κινητής τηλεφωνίας, από τις οποίες περιμένει απάντηση -τόσο για το αν μπορούν να κατοχυρώσουν την ηλεκτρονική διασύνδεση μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, ημερομηνία που είχε αρχικά συμφωνηθεί, όσο και για το κόστος. 

 

Η είδηση βρίσκει μουδιασμένα τα επιτελεία των υποψήφιων αρχηγών. Από την Χαριλάου Τρικούπη εκφράζουν την έκπληξή τους, καθώς η αντίστοιχη διαδικασία για την ΝΔ χρειάστηκε μόνο έναν μήνα, ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως "παρακολουθώ και ενισχύω τις προσπάθειες του καθηγητή Νίκου Κ. Αλιβιζάτου και των στελεχών που έχει επιλέξει για την επίλυση όλων των εκκρεμών ζητημάτων. 

 

Περιμένουμε τις προτάσεις όλων όσοι μπορούν να αναλάβουν - και να εγγυηθούν - το έργο της ηλεκτρονικής διασύνδεσης των εκλογικών τμημάτων και την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία".

 

ΠΗΓΗ: in.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.