Πολιτικη

Φράγματα για τους καλλιεργητές στην Τεγέα (photos)

Κατασκευή τεσσάρων ανασχετικών φραγμάτων κατά μήκος του Δολιανίτη ποταμού στην Τεγέα.

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας σε προσωπική του ανάρτηση στο Facebook αναφέρθηκε στο έργο της περιφέρειας:

 

"Ένα έργο που γίνεται βάσει μελέτης, η οποία είχε συνταχθεί από την δημοτική αρχή του πρώην Δήμου Τεγέας (νυν ΔΕ Τεγέας), προϋπολογισμού 350 χιλιάδων ευρώ.

Το έργο κατασκευάζεται με την έκπτωση με το συνολικό ποσό των 205 χιλιάδων και θα βοηθήσει στον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα του κάμπου της Τεγέας. Θα είναι έτοιμο περίπου στα τέλη Οκτωβρίου (το πρώτο φράγμα που βλέπεται στις φωτογραφίες έχει ολοκληρωθεί)

Έργο αναπτυξιακό για τους καλλιεργητές και τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, στον οποίο από την αρχή της θητείας μας, ως Περιφερειακή Αρχή, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και προτεραιότητα.

Τα έργα για τον πρωτογενή τομέα γίνονται σε όλη την Αρκαδία και αφορούν σε αρδευτικά κανάλια, σε ηλεκτροδοτήσεις ποιμνιοστασίων και γεωτρήσεων, γεωργικών εκτάσεων (όπως παραπλεύρως του Λάδωνα- Αλφειού), τοποθέτηση ομβροδεξαμενών και ποτίστρων και άλλα."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.