Πολιτικη

Προσπάθεια για μετεγκατάσταση του Τριπόταμου

Γιώργος Η. Παπαηλιού: "Η προσπάθεια για μετεγκατάσταση του Τριπόταμου, που έχει ξεκινήσει στις αρχές του έτους 2016, συνεχίζεται με τρόπο και μέσα πρακτικά, χωρίς  "πυροτεχνήματα".

 

Είναι γνωστό, και στους εκπροσώπους των Τριποταμιτών στο Δήμο Μεγαλόπολης και στο Σύλλογο Τριποταμιτών και στους κατοίκους του Τριπόταμου, ότι, εδώ και πολύ καιρό, καταβάλλεται προσπάθεια να παραχωρηθεί στους κατοίκους του χωριού χώρος για τη μετεγκατάστασή του,  μετά την απαλλοτρίωσή του από τη ΔΕΗ.

 

Συγκεκριμένα, είναι γνωστό ότι, από τις αρχές του έτους 2016, ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού είχε προετοιμάσει και είχε υποβάλει στους αρμόδιους υπουργούς όχι  σχέδιο, αλλά σχέδια τροπολογίας σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους του Τριπόταμου, τις υπηρεσίες του αρμόδιου υπουργείου, τους συμβούλους των υπουργών και τους υπουργούς.

 

Είχε υπάρξει δέσμευση ότι η παραχώρηση χώρου για τη μετεγκατάσταση του Τριπόταμου θα πραγματοποιηθεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

 

Μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει πραγματοποιηθεί.

 

Η προσπάθεια συνεχίζεται, προκειμένου το δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Τριπόταμου να ικανοποιηθεί. Και αυτό γίνεται με τρόπο και μέσα πρακτικά, χωρίς "πυροτεχνήματα". 

 

 

Παρατίθενται και τα δύο σχέδια "τροπολογίας-προσθήκης" του βουλευτή Γιώργου Η. Παπαηλιού, των οποίων η κατάθεση και ψήφιση δυστυχώς ακόμη εκκρεμούν.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.