Πολιτικη

Ματαιώθηκε το Περιφερειακό λόγω απουσιών!

Η συνεδρίαση ματαιώθηκε, για πρώτη φορά στην τωρινή θητεία και προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου.

 

Για "κατάντια και απαξίωση του Περιφερειακού Συμβουλίου" έγινε λόγος από όλες τις παρατάξεις, καθώς δεν συμπληρώθηκαν εξαρχής τα 26 μέλη του συμβουλίου που είναι απαραίτητα, σύμφωνα με τον κανονισμό, για να υπάρξει απαρτία.

Μάλιστα, υπήρξε πρόταση από σύμβουλο της παράταξης του κ. Τατούλη, να μη δίνονται οδοιπορικά και αποζημίωση σε όσους δεν έρχονται. 

Από τη Συμπολίτευση η κ. Νικολάκου είπε πως όντως έχει υπάρξει ανοχή ως προς την ώρα προσέλευσης συμβούλων διαχρονικώς, αλλά κατήγγειλε παράλληλα τη στάση μελών της αντιπολίτευσης οι οποίοι αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ με την παρουσία τους θα είχε συμπληρωθεί η απαρτία.

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΣΥ

"Η 16η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, στις 25 Σεπτεμβρίου 2017, αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Απουσίαζαν τα δύο μέλη του προεδρείου, ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας καθώς και περιφερειακοί σύμβουλοι του συνόλου σχεδόν των παρατάξεων.

Οι απουσίες προφανώς έχουν να κάνουν με την πρόσφατη συνεδρίαση και τις επιπλέον υποχρεώσεις των συμβούλων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και ώρα 4.00."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.