Πολιτικη

Λαφαζάνης: "Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα" (video)

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο Γραμματέας της "Λαϊκής Ενότητας" Παναγιώτης Λαφαζάνης.

 

Αρχικά έκανε μια βόλτα στην Τρίπολη και στα καφενεία για να χαιρετήσει τους κατοίκους της πόλης, οι οποίοι τον καλωσόρισαν, όπως είπε, εγκάρδια.

 

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε αμέσως μετά την ξενάγησή του ,αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ότι "Η "Λαϊκή Ενότητα" θέλει ένα ξεκίνημα μιας Ελλάδας με νέα θεμέλια κυρίαρχη και ανεξάρτητη, ο μεγάλος στόχος μας είναι αυτός.".

 

"Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι να ενωθούμε και να ξεσηκωθούμε", πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

Για τον κόσμο της Τρίπολης είπε:

"Κάναμε μεγάλη περιοδεία στην Τρίπολη και νομίζω ότι η περιοδεία αυτή είχε θερμότατη ανταπόκριση από το λαό και τη νεολαία! Όπου κι αν πήγαμε είδαμε να κυριαρχεί θετικό κλίμα."

 

Δυο λόγια για την κατάσταση της Ελλάδας: 

"Πλέον ο Τσίπρας με την πολιτική του αντιπροσωπεύει τη νέα δεξιά στη χώρα μας! Έχουμε την παλιά δεξιά του κυρίου Μητσοτάκη ,τώρα με τον Τσίπρα έχουμε τη νέα δεξιά, μια πολιτική πολύ πιο αποτελεσματική στην εφαρμογή μνημονίων. Με λίγη αριστερή "σάλτσα", η κυβέρνηση κάνει τα πιο αποκρουστικά έργα στη χώρα μας".  Πρόσθεσε λέγοντας πως "Έχουν μετατρέψει την Ελλάδα  σε στρατιωτικό οικόπεδο των ΗΠΑ"

 

"Θα δώσουν γη και ύδωρ χωρίς αντάλλαγμα!" είπε ο ίδιος αναφερόμενος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

 

"Ο Τσίπρας έχει αποδειχθεί αποτελεσματικός στο ξεπούλημα της χώρας, που το ονομάζει φιλο - επενδυτική πολιτική. Μετατρέπει την Ελλάδα σε εργασιακή ζούγκλα με μισθό νέων 340€."

 

Τέλος ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι "η "Λαϊκή Ενότητα" πρωτοστατεί εναντίον των πλειστηριασμών και της προστασίας την πρώτης κατοικίας. Δίνουμε τον αγώνα αυτό καθημερινά. Η πρόταση μας είναι εναλλακτική, βιώσιμη και ριζοσπαστική. Προτείνουμε τη μετάβαση της Ελλάδας από το ευρώ σε εθνικό νόμισμα.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.