Πολιτικη

Δεν μπορούμε να είμαστε παντού!

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Γιαννακούρας, με ανάρτησή του στο facebook, ζητάει την συνδρομή των πολιτών σχετικά με την ενημέρωση της υπηρεσίας για προβλήματα στους δρόμους Αρκαδίας.

 

Γράφει χαρακτηριστικά:

"Επειδή δεν είναι εφικτό να περνάμε σε τακτά χρονικά διαστήματα από όλους τους Εθνικούς και Επαρχιακούς δρόμους της Αρκαδίας, θα σας παρακαλούσα να με ενημερώνετε για τυχόν προβλήματα (λακκούβες, καταστροφή οδοστρώματος, κατολισθήσεις κλπ) που εντοπίζετε σε αυτούς και να αποστέλλετε φωτογραφικό υλικό (όπου αυτό είναι εφικτό), ώστε να μπορούμε να έχουμε και οπτική άποψη της ζημιάς.

Τις φωτογραφίες μπορείτε να τις στέλνετε με μήνυμα στα mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή με μήνυμα (inbox) στο facebook-messenger.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκριση και την συνεργασία σας, αφού θεωρώ πως μέσω αυτής μπορούμε να πετύχουμε μεγαλύτερη βελτίωση της καθημερινότητας και να αντιμετωπίσουμε πιο γρήγορα τα προβλήματα που προκύπτουν.

Οι πολίτες άλλωστε οφείλουν να είναι ενεργοί και να βοηθούν στην ενημέρωσή μας, αφού είναι αυτοί που εντοπίζουν άμεσα τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται στο οδικό δίκτυο."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.