Πολιτικη

"Το έργο του Μεθυδρίου θα άλλαζε τη ζωή των πολιτών" (vd)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα τοπικά μέσα ο Κώστας Τζίουμης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη Αύριο".

 

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα θέματα που συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης (10/10), εκτός ημερήσιας διάταξης.  

 

"Τα δημόσια χρήματα πρέπει να τα σεβόμαστε. Eίτε είναι μεγάλο το ποσό είτε μικρό, δεν επιτρέπεται τα μηχανήματα του Δήμου να εξυπηρετούν πολίτες", είπε ο ίδιος κάνοντας αναδρομή στην προσπάθεια του Δήμου να σκάψει στην πλατεία Άρεως ώστε να βρεθεί ο πολυσυζητημένος θησαυρός. (Δείτε ΕΔΩ το θέμα αναλυτικά). 

 

Έργο Μεθυδρίου (ΔΕΥΑΤ)

 

Για το έργο που τελικά δεν ολοκληρώθηκε, μίλησε ο κ. Τζιούμης λέγοντας ότι "Το έργο αυτό θα άλλαζε τη ζωή των πολιτών". 

Ο Δήμος Τρίπολης θα έπαινε 5,5 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να ανανεώσει τις σωλήνες ύδρευσης σε 15 χωριά της Αρκαδίας, τελικά λόγω τυπικών λαθών το έργο αναβλήθηκε.

Συνέχισε λέγοντας ότι"Τις ευθύνες για αυτή την κατάσταση πρέπει να τις αναλάβουν οι πολιτικοί προϊστάμενοι που ήταν υπεύθυνοι και όχι οι υπάλληλοι".

 

ΚΕΔΗΤ

 

"Απλήρωτοι έχουν μείνει εδώ και 5 μήνες οι υπάλληλοι της ΚΕΔΗΤ, φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με τα προγράμματα, όμως κάποια οικονομική βοήθεια θα μπορούσε να προσφέρει ο Δήμος... ας τα βρουν από τις εκδηλώσεις." Ανέφερε ο Κώστας Τζιούμης.

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.